Meny


Velkommen til Nazar Catering, av Nazar Cafè-Bar. Her kan du velge mellom
tre ulike tapas/meze menyer som vi allerede har satt opp for deg, eller du
kan sette sammen din egen meny. Vi tilbyr smakfull, hjemmelaget, god og
næringsfull mat, tilberedt slik vi er vokst opp med fra Tyrkia.
Det skal ikke være så komplisert.
Bon apetitt/Afiyet olsun!

 

SNITTER

185,- per pers

  • Reker og majones G/M/E/SK
  • Laks/eggerøre G/M/E/F
  • Roastbeef og remulade G/M/E/SP
  • Skinke og potetsalat G/M

 

SANDWICH

125,- Per pers.

  • Hummus & grillede grønnsaker G/SF
  • Kremet tunarøre med kapers  og sprøstekt løk G/M/E/F
  • Squashkaker med fetaost G/M/E Köfte med aioli, chunky tomatsaus og grillet squash G/M/E

Minnestund- og dåpspakke

349,- Per pers.

Inkluderer:
selskapssnitter, kaffe/te, pynting og rydding

 

For enkel lunsjpåfyll anbefaler
vi våre dagsferske sandwicher
med pålegg. Ønskes et mer tradisjonell alternativ, er snitter å anbefale.
Bestilling ved minst 10 pers.

Tapas à la Nazar

Minimum 10 personer

389,- per pers. 

  • Varme retter:

  • Köfteboller i chunky tomatsaus M/E
    Kyllingfilet fylt med sautert spinat og fennikel, toppet med mozzerella M
    Spicy scampi med ratatouille, toppes med koriander SK
    Urte – og hvitløksbakte poteter
  • Lune og kalde retter:

  • Fritert squashkaker med fetaost, løk og dill M/E
    Auberginetallerken med yoghurtdip, persille og granateplebalsamico M
    “Sellerislaw” med eple og valnøtter SE/M/E/VN
    Frisk salat med sesongens tvist og urtedressing
  • Aioli med persille E
    Tzatzíki M
  • Nybakt foccacia G

 

Den grønne siden  /kan fås som vegan
Minimum 10 personer
299,- per pers.

  • Varme retter:

  • Eksotisk grønnsaksgryte med innslag fra Asia
    Veganboller i chunky tomatsaus
    Pilaff M
  • Lune og kalde retter:

  • Grillet aubergine- og paprikasalat med yoghurt og kremost M
    Søtpotetsalat med quinoa, fetaost, granateplekjerner og mandler M/MA
    Linsekaker av finkornet bulgur, linser, rød pesto og karamelisert løk
    på hjertesalat G
    Grønn betesalat med fennikel, eple, bønner og valnøtter VN
  • Nybakt Foccacia G

    Middelhavskos
    Minimum 10 personer
    329,- Per pers. 

    Varme retter:
    Köfteboller i chunky tomatsaus M/E
    Grovkornet bulgur med løk, paprika og kikerter G/M
    Fritert squashkaker med fetaost, løk og dill M/E
    Pastasalat med kylling, soltørkede tomater, kalamata oliven, ristede mandler og søtsyrlig balsamico G/M

    Lune og kalde retter:
    Grillet aubergine og paprikasalat med røkt chilli og koriander
    Frisk salat med sesongens tvist og urtedressing
    Hummus SF
    Tzatsiki M
    Nybakt foccacia G

    Mezzeparadis

    minimum 10 personer

    Lag din egen mezze!
    3 kalde – 2 varme 298,- Per pers.
    4 kalde – 3 varme 369,- Per pers.
    5 kalde – 4 varme 419 Per pers.

    Varme retter:
    Spicy kyllingvinger
    Köfteboller i chunky tomatsaus  M/E
    Veggieboller i chunky tomatsaus VEGAN
    Sucuk sauteè (hvitløkspølse)
    Grillet halloumi med granateplebalsamico
    og cashewnøtter CN/M
    Spicy scampi med ratatouille,
    toppes med koriander S
    Lammepølser på spyd
    Ovnsbakte båtpoteter med
    fetaost og persille M
    Grovkornet bulgur med løk, paprika og
    kikerter G/M
    Orientalsk vegansk gryte

    Lune og kalde retter:
    Fritert squashkaker med fetaost,
    løk og dill M/E
    Piyaz (bønnesalat) VEGAN
    Grillet aubergine – og paprikasalat
    med røkt chili og koriander VEGAN
    Kikertsalat med persille,
    granateple og olivenolje VEGAN
    Sarma (fylte vinbladruletter) VEGAN
    Børek med fetaost og persille GM
    Saftig persillesalat med dressing VEGAN
    Hummus med soltørkede tomater og
    ristede pinjekjerner SF/VEGAN
    Friterte blomkålbuketter med
    hvitløksdipp E/M/G
    Tzatzíki M
    “Sellerislaw” med eple og valnøtter SE/M/E/VN
    Squashtzatziki M
    Ezme (krydret tomatsalsa) VEGAN
    Sesongens grønn salat – S/VEGAN

     

    Julemeny

    Forretter:
    Gravet laks med hjemmelaget sennepssaus
    julesylte med rødbet salat.
    Pris: 169,- per pers. 

    Julebuffet Ribbe (min. 20 pers)
    Nystekt ribbe med julepølse og medisterkaker.
    Surkål, svisker, rørte tyttebær, julesaus og amandinepoteter.
    Pris: 459.- per pers.

    Julebuffet pinnekjøtt (min. 20. pers)
    Pinnekjøtt med hjemmelaget kålrotstappe, vossakorv, sjy og amandinepoteter. 
    Pris: 569,- per pers.

    Søt avslutning
    Velg mellom:
    1. Hjemmelaget riskrem med rød saus
    2. Mulekrem med krumkake
    Pris: 165,- per pers.

    Kaffe og kaker

    Muffins med båbær eller melkesjokolade 39,- G/M
    Vafler med rømme og syltetøy 45,-
    minimum 15 stk. G/M/E
    Nystekte kanelknuter 42,-
    minimim 10 stk G
    Fruktfat kr 45,- per pers.
    minimum 10 pers.

    Kaker

    30 biter – Wienerkringle (G/M/VN) 898 ,- / Bestillingsvare (mandag – fredag)
    20 biter – Gulrotkake med ostekrem (G/M/VN) 669,-
    12 biter – Husets ostekake (G/M) 549,-
    12 biter – Pecanpai, gluten-og laktosefri (P) 569,-

    Drikke

    • Kaffe kanne, 1.5 liter 219,-
      Tevann kanne 1 liter 160,-
      0,33 mineralvann 42,-
      Isvann mugge 39,-

    Andre tjenester

    Tilleggstjenester ved selskap

    • • Pynting og dekking (inkl. bordduk, servise, servietter, lys enkel blomsteoppsett) 59,- pp.
      • Rydding av selskapslokalet, pr. time 950,- minimum 2 timer
      • Tilsynsvert ved større arrangementer, kl. 21:00-01:00, 1800,-
      • Oppvask av servise etter selskap 19,- pp.
      • Kjøring/levering 350,-
      • Opprigg av selskapslokale pr. time 750,- minimum 2 timer.

    MATMERKING-ALLERGENER

    Cashewnøtter=CN, Egg=E, Fisk=F, Hvetegluten=G, Melk=M, Valnøtter=VN, Mandler=MA, Pecannøtter=P Soya=SY, Skalldyr=SK, Selleri=SE, Sennep=SP, Sesamfrø=SF