Digitale møter

 

På samfunnshuset kan du arrangere digitale møter, både med og uten deltakere i salen. Med en kraftig internettforbindelse (200/200mb/s) og fastmonterte kameraer, prosjektorer og høyttalere er det enkelt få til – du kobler deg bare til med vår konferanse PC på ønsket møteplattform:

 

1. Koble til eksterne enheter med riktig kabel

2. Sjekk innstilligene på maskinen – i god tid

våre konferanse-PCer er innstilt slik at den automatisk velger disse eksterne enhetene. Det kan likevel hende at programvarer du velger (Teams, Zoom, Google meet etc) overstyrer disse innstillingene. Dersom dette skjer så må du gå inn i “innstillinger” på programvaren du bruker for å velge riktige eksterne enheter (Lyd,Kamera,Mikrofon)

– Logg på som admin på konferanse-PC
– Logg deg på møteplattformen
– Velg riktig eksterne enheter

Vi anbefaler å sette av god tid til å teste at oppkoblingene fungerer som de skal, slik at det ikke blir stress! Erfaring viser at det er spesielt viktig med god tid for lydsjekk.

Har du med egen PC kan det være andre innstillinger – noen maskiner har installert sperrer for tilkobling av eksterne enheter – bruk derfor god tid til å teste oppkoblingene!

3. Kjør møte!

Vi anbefaler at dere utover møteleder har en eller flere personer som har ansvar for å slippe innn folk i de digitale møtene, justere lyden når det er nødvending, sørge for at presentasjoner og annet kommer opp på skjermen, og holde orden på eventuelle avstemninger.

4. Rydd sammen utstyret etter bruk

Utstyret skal fort være klart til neste bruker. Vi setter pris på at alle deler blir pakket sammen igjen, og spesielt at overganger og løse kabler ikke blir med deg hjem.

 

Vi kan også streame enkle flerkameraproduksjoner – ta kontakt så gir vi deg råd og veiledning! hei@sagenesamfunnshus.no