Velkommen til Syskolen på Sagene

Er du interessert i å lære å sy klær som passer? Bli med på sykurs!

Kursholder, Trine, er fagutdannet kjoleskredder og hun legger til rette for at din sying kan blomstre. Du lærer å sy i et åpent, varmt og kreativt miljø og det er maks 6 deltakere på sykurs. Undervisningen er lagt opp som kreative verksstedskurs, og er en blanding av fellesundervisning, individuell veiledning og egen sy tid. Alle nivåer er velkomne.

Korte kreative sykurs

Det er 1 kreativt helgekurs hver måned, og 2 dags kurs på mandager i måneden, ca. annenhver uke. På disse åpne sykursene velger du selv hva du vil sy og får hjelpen du trenger underveis. Du kan bli med en eller flere ganger. Dette har tidligere kursdeltakere fortalt oss er veldig lærerikt og inspirerende. Alle nivåer er velkomne, både nybegynnere og mer øvde syere da disse kurs har mye individuell veiledning.

Lengere varende temakurs

Du kan også bli med på temakurs, eks kåpe- eller kjolekurs, semesterkurs eller årskurs. Dette er for deg som vil gå på sykurs i lengere tid, være en del av en kreativ gjeng og lære å sy av en fagutlært kjoleskredder i et kreativt og kunnskapsrikt miljø

Se alle de spennende kurstilbud og meld deg på sykurs her: https://trinel.simplero.com

Underviser

Trine Malene Lauridsen er fagutdannet teater- og kjoleskredder. Hun kommer fra København og har bodd på Sagene i 14 år, hvor hun hjelper kreative kvinner sy lekre klær som passer. Ta gjerne kontakt på trine@trinel.no.

Følg Trine’s sygruppe på Facebook, og få ukentlig inspirasjon!