Utleie­forespørsel

Sjekk om lokalet du vil ha er ledig i kalender nedenfor, før du sender en forespørsel. Dager som er markert med farge har allerede én eller flere reservasjoner. Dager uten farge betyr at rommet er ledig hele dagen. Selv om en dag har en reservasjon, kan det likevel være ledig til ditt arrangement. Trykk på dagen, så ser du når det er opptatt.

Det er kun mulig å sende ut­leie­forespørsel for ett rom av gangen. Ta kontakt på e-post eller telefon dersom du ønsker å booke flere rom samtidig.

Er alle lokalene opptatte hos oss, finnes det andre utleielokaler i bydelen. Du finner også oversikt over utearealer det er mulig å leie i Oslo Kommunes arrangørportal.

Se leiepriser 2023.

Se digitale møter

Trinserud
man tir ons tor fre søn

Trinserud er et allsidig og trivelig møte- og kurslokale på ca. 50 m2, som også kan brukes til mindre selskap eller som trenings­rom. NB! På grunn av lyd­lekkasje til naboer er det ikke mulig å spille høy musikk ved selskap i dette lokalet.

trinserud

Seminar pakke­pris er for dagtids­arrangementer som ønsker servering. Vi tilbyr da samlet pris pr. deltaker.

Lukket møte inn­befatter også lukkede kurs, opplæring, eksamen etc.

Åpent møte inne­befatter åpne kurs, politiske møter for det allmenne publikum. Skriv en kort beskrivelse i «mat og øvrig»-feltet under, så publiseres det på vår nettside / nyhetsbrev.

Lukket selskap inne­befatter barnedeåp, minnestund, julebord etc.

Åpent arrangement inne­befatter konserter, teater, kultur­kvelder etc. Skriv en kort beskrivelse i «mat og øvrig»-feltet under, så publiseres det på vår nettside / nyhetsbrev.

Vi spør om organisasjons­nummer for å kunne avgjøre om dere har rett til rabatt. Vi kan da også identifisere arrangøren slik at regning blir sendt riktig sted.

Vi spør om fødsels­nummer siden vi har 23-års grense for leie til selskap.

Oslo kommune sender bare ut fakturaer pr post. Er du fast leietaker kan du få regning fra oss tilsendt elektronisk rett inn i nettbanken.

Si ja takk til eFaktura neste gang du får tilbud om det i nett­banken. Din eFaktura-referanse er ditt kunde­nummer, som du finner øverst på fakturaen.

Her kan du skrive supplerende opp­lysninger om ditt arrangement. Vet du allerede nå hvilken servering eller seminar­pakke du ønsker til ditt arrangement kan du notere dette her.

Noter også ned spørsmål og kommentarer du måtte ha, slik at vi kan gi deg best mulig service!